دانشگاه مازندران

آمار

تعداد نشریات24
تعداد شماره‌ها192
تعداد مقالات1,688
تعداد مشاهده مقاله3,494,894
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,388,199
Pezeshk, Samaneh, Ojagh, Seyed Mahdi, Rezaei, Masoud, Shabanpour, Bahareh. (1396). Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp. پژوهشنامه مدیریت اجرایی, 3(2), 103-112. doi: 10.22080/jgr.2018.13611.1091
Samaneh Pezeshk; Seyed Mahdi Ojagh; Masoud Rezaei; Bahareh Shabanpour. "Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp". پژوهشنامه مدیریت اجرایی, 3, 2, 1396, 103-112. doi: 10.22080/jgr.2018.13611.1091
Pezeshk, Samaneh, Ojagh, Seyed Mahdi, Rezaei, Masoud, Shabanpour, Bahareh. (1396). 'Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp', پژوهشنامه مدیریت اجرایی, 3(2), pp. 103-112. doi: 10.22080/jgr.2018.13611.1091
Pezeshk, Samaneh, Ojagh, Seyed Mahdi, Rezaei, Masoud, Shabanpour, Bahareh. Antioxidant and Antibacterial Effect of Protein Hydrolysis of Yellowfin Tuna Waste on Flesh Quality Parameters of Minced Silver Carp. پژوهشنامه مدیریت اجرایی, 1396; 3(2): 103-112. doi: 10.22080/jgr.2018.13611.1091


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.